Retragere din contract

Doar Clientul care este și Consumator are dreptul la o perioadă de retragere de 14 zile. Consumatorul are dreptul de a se retrage din acest contract în termen de 14 zile fără a indica niciun motiv. Perioada de retragere va expira după 14 zile de la data în care dvs. sau un terț, altul decât transportatorul și indicat de dvs., dobândește posesia fizică a bunurilor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere din contract, trebuie să ne informați Votana Sp. z o.o., ul. Leopolda 31, 40-189 Katowice, hokerybarowe@gmail.com despre decizia dumneavoastră de a vă retrage din acest contract printr-o declarație fără echivoc (de exemplu, o scrisoare trimisă prin poștă, fax sau e-mail).

De asemenea, puteți completa și trimite formularul de retragere sau orice altă declarație fără echivoc prin mijloace electronice pe site-ul nostru hroveform.pl. Dacă utilizați această opțiune, vă vom trimite imediat o confirmare de primire a informațiilor privind retragerea din contract pe un suport durabil (de exemplu, prin e-mail)

Pentru a păstra termenul de retragere din contract, este suficient să trimiteți informații privind exercitarea dreptului dumneavoastră de retragere din contract înainte de termenul limită de retragere din contract.

Consecințele retragerii din contract

În cazul retragerii din acest contract, vă vom rambursa toate plățile primite de la dumneavoastră, inclusiv costurile de livrare a mărfurilor (cu excepția costurilor suplimentare rezultate din metoda de livrare aleasă de dumneavoastră, alta decât cea mai ieftină metodă de livrare standard oferită de noi ), imediat, și în orice caz nu mai târziu de 14 zile de la data la care am fost informați cu privire la decizia dumneavoastră de a vă exercita dreptul de retragere din prezentul contract. Vom rambursa plata folosind aceleași metode de plată pe care le-ați folosit în tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ați convenit în mod expres altfel; în orice caz, nu veți suporta taxe ca urmare a acestei rambursări.

Putem reține rambursarea până când primim articolul sau până când ne este furnizată dovada returnării acestuia, oricare dintre acestea survine mai întâi. Vă rugăm să ne trimiteți sau să ne predați imediat articolul sau articolele și, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care ne-ați informat cu privire la retragerea dvs. din acest contract. Termenul este respectat dacă trimiteți înapoi bunurile înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui să suportați costul direct al returnării bunurilor. Sunteți responsabil doar pentru reducerea valorii lucrurilor rezultată din utilizarea lui într-un mod diferit decât era necesar pentru a stabili natura, caracteristicile și funcționarea lucrurilor.

pixel